20 oktober 2019
14:00

Referat: Varbergs Basket - Trollhättans BBK

Matchen mot Varberg i söndags
TBBK fick i söndags problem på bortaplan mot ett zonförsvars spelande Varberg som ställde om snabb till anfall och hade flera kontringar som de gjorde poäng på.
Matchen slutade med förlust 54-56 efter periodsiffrorna 8-8, 18-16, 16-14, 10-16.
Vi hade problem i den defensiva returtagningen som ger Varbergs (kortare) lag både två och tre möjligheter att göra poäng i ett anfall. Det som framförallt fällde oss var att orken tröt i den fjärde perioden och att Varbergs spelarnas intensitet gav dem ledningen mot slutet av matchen.
Tror att vi hade dubbelt så många tappade bollar( Turn Overs) totalt i matchen.
Mycket som vi kan bli bättre på och -2p på bortaplan går att vända på hemmaplan senare i vinter.
Trots förlusten kämpade vi bra men fick ge oss i slutet.